facebook Pawshoot

Over ons , toewijding

Pawshoot fotografie, honden en paardenfotografie

Pawshoot,
Creative Master in Dog Photography

Dierenportretten fotografie is voor Pawshoot meer dan het vastleggen van emotie. Telkens weer stellen we vast, dat een huisdier ons gelukkiger maakt. Hun eigen karakter, de lieve expressie, de trouwe ogen of hun speelse gedrag.

Als professionele dierenfotograaf wil Pawshoot unieke dierenportretten maken waar de ziel van jouw favoriete huisdier naar voor komt.

Voor dierenfotografie kan je bij Pawshoot honden en paardenfotografie terecht op locaties naar keuze, onze voorgestelde locaties of in onze eigen fotostudio te Berlaar. Bij onze fotostudio maken we gebruik van verschillende achtergronden en attributen die het best passen bij jouw huisdier.

Fotograferen in de studio heeft natuurlijk het grote voordeel dat we niet afhankelijk zijn van het mooie weer in ons landje terwijl we op locatie toch meer gebonden zijn aan het weer. Daarom fotograferen we steeds tijdens het “gouden uur” dat tweemaal daags voorkomt, namelijk vroeg in de ochtend en laat in de namiddag – vooravond.

Tijdens elke fotoshoot ligt de nadruk op jouw viervoeter om zijn/haar persoonlijkheid vast te leggen, dit natuurlijk zonder tijdsdruk, zodat uw huisdier er ook een leuke ervaring aan over kan houden.

Na de fotoshoot worden onze foto’s digitaal ter beschikking gesteld waar u dan een keuze kan maken van het aantal gewenste foto’s voor afwerking.

Elke foto wordt door ons professioneel nabewerkt.

Over Ons -  dierenportretten fotografie

Bij Pawshoot kan u niet alleen terecht voor dierenportretten fotografie maar ook voor workshops, opleidingen en tutorials. Wij helpen u graag verder in de verdere ontplooiing van uw capaciteiten en zorgen ervoor dat ook u een hondenfotograaf wordt die emotie van de hond op een artistieke manier kan weergeven.

Een fotoshoot van je hond of paard levert je niet alleen leuke foto’s op.

Een fotoshoot bij Pawshoot is een regelrechte ervaring! Tijdens een fotoshoot houden we de sfeer steeds los en zorgen voor een ontspannen dier en baasje. Gekke geluiden om de aandacht van je hond of paard te trekken zal je er wel bij moeten nemen.  We maken gebruik van verschillende “sets” om aan jouw wensen te voldoen en om een prachtig resultaat neer te zetten !

 

Dierenportretten fotografie 

is voor Pawshoot meer dan enkel “op het knopje drukken” Bij een fotoshoot kijken we steeds naar jouw wensen en gebruiken we alle beschikbare tijd om jou en je dier een ontspannen fotoshoot te laten beleven.

Pawshoot hondenfotografie is  in beheer door Joeri,  die met trots het certificaat van Master in Dog photography mocht ontvangen van de welbekende Claudio Piccoli na een boeiende opleiding !

 

Informatie:

Wist je al dat we momenteel hard werken aan ons boek: Pawshoot het handboek voor hondenfotografie? Hou zeker onze website en facebookpagina in het oog.

Ben je zelf hobby of professionele hondenfotograaf, sluit je dan aan in onze gezellige Facebook groep waar jong tot oud, hobby tot professionele fotograaf welkom is om door en met elkaar te leren!

Wil je graag meer weten bekijk dan ook onze cursus theorie voor hondenfotografie

Volg zeker onze facebook pagina, instagram en website voor meer blog artikelen en nieuws.

 

Hieronder kan u alreeds enkele voorbeelden terugvinden uit ons portfolio. Pawshoot hondenfotografie heeft een specialisatie in hondenfotografie maar is niet beperkt tot honden. Katten, paarden en alle andere huisdieren zijn van harte welkom voor een prachtige fotoshoot.

Wist je trouwens dat wij ook een eigen fotostudio gebruiken voor prachtige foto’s van jouw huisdier met een zachte studio achtergrond, waar verschillende attributen en achtergrondkleuren mogelijk zijn. Voor specifieke wensen kunnen wij altijd de nodige attributen voorzien om uw trouwe huisdier prachtig op foto te zetten.