facebook Pawshoot

Professioneel Honden fotograferen? Mijn hond kijkt niet naar de camera ?

juli 23, 2021

Bij professioneel honden fotograferen hoort Pawshoot hondenfotografie regelmatig verschillende redenen waarom mensen twijfelen om een honden fotoshoot te boeken.

“Mijn hond luistert niet, mijn hond is reactief, mijn hond kan niet zonder leiband, mijn hond heeft angst van mensen of andere honden, enzovoort enzovoort enzovoort.

Laat al deze zaken u niet tegenhouden om een honden fotoshoot te boeken bij Pawshoot hondenfotografie, we hebben ervaring met allerlei situaties en persoonlijkheden van honden. We kunnen met elke hond werken met u als baasje als ondersteuning.

honden fotograferen

Laten we wel de bemerking maken dat het welzijn van de dieren altijd op de eerste plaats komt bij honden fotograferen! Dus als het niet mogelijk is de gewenste droompositie aan te laten nemen, dan boeken we een nieuwe sessie in of zorgen dat uw hond zich rustig en ontspannen kan voelen.

Maar laten we nu eerst focussen op de grootste terughoudingen dat Pawshoot hondenfotografie het meeste hoort: “Ik ken mijn hond, en zij of hij zal niet naar de camera kijken!”

Laat ons twee dingen vertellen bij honden fotograferen door ons:

1. Wij kunnen uw hond naar de camera laten kijken (Alhoewel …. In de meeste gevallen toch <3 !)

We horen u denken?  “Hoe is dat mogelijk?”

We maken allerlei geluidjes, met onze stem of met een app, we zullen nooit onze spraak gebruiken, dit omdat de hond onze commando’s niet kent

We gebruiken een speelgoedje, zoals een piepend speeltje

We gebruiken snoepjes (gezonde hondensnoepjes – rekening houdend met eventueel dieet)

Onze grootste kracht: we gebruiken U!

2. Foto’s waar uw hond niet direct in de camera kijken zijn soms nog mooier!

Bedenk even het volgende alvorens we verder gaan:

U neemt plaats naast uw hond, hij of zij kijkt u in de ogen, wat een vertederend beeld niet waar?

Vertel nu zelf, hoe zou het zijn als een prachtige foto van jouw hond de woonkamer mag sieren? Bij Professioneel honden fotograferen draait het bij Pawshoot hondenfotografie meer dan alleen foto’s nemen, we bewerken onze foto’s met professionele software en werken deze af op hoogkwalitatieve materialen zoals: fotopapier, canvas, afdruk op plexiglas enz… dit alles met onze eigen apparatuur tot A2 formaat.

Foto’s van honden, die zich amuseren in wat ze doen, in datgene dat hun karakter en persoonlijkheid en vooral hun emotie en gevoel kan weergeven. Rennende honden, poserende honden of springende honden … Pawshoot fotografie zal uw hond weergeven zoals hij of zij is, we maken een weerspiegeling van jouw hond als blijvende herinering !

Dit terwijl jouw hond wel of niet in de camera kijkt.

Dus laat het feit dat jouw hond niet in de camera kijkt, of dat hij of zij angstig is voor andere mensen niet voorkomen dat jij prachtige blijvende herinerringen hebt aan jouw trouwe viervoeter.

We weten het allemaal, onze geliefde huisdieren zijn slechts korte tijd bij ons, in deze tijd willen we allemaal ervoor zorgen dat onze honden prachtige momenten kunnen beleven, dat we blijvende herinneringen kunnen opbouwen van deze mooie vriendschap. Laat Pawshoot hondenfotografie deze vriendschap vereeuwigen op foto zodat jouw hond je woonkamer kan sieren en we ze voor altijd in ons hart kunnen houden.

Pawshoot hondenfotografie is gelegen in Berlaar en Koningshooikt en wij verplaatsen ons steeds naar de meest geschikte locaties, bij ons of in uw buurt. Natuurlijk kunnen wij ook in onze fotostudio gelegen te Berlaar studiofoto’s maken of naar uw wens op een locatie naar uw keuze of dichtbij uw huis en de vertrouwde omgeving van uw hond.

Hebben we je kunnen overtuigen?

Waarom het niet belangrijk is of jouw hond los kan en al dan niet in de camera zal kijken bij professioneel honden fotograferen? Pawshoot hondenfotografie geeft u een ervaring en een blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter ? Interesse gewekt ? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in ons portfolio of neem gewoon contact met ons op.

Dan boeken wij samen met jou, op maat een fotoshoot om jouw prachtige hond op foto te zetten!

Volg zeker onze blog die gevuld zal worden met tips en tricks, interesse om zelf als hondenfotograaf bij te leren ?

Pawshoot hondenfotografie start binnenkort met opleidingen en workshops voor de beginner tot de gevorderde fotograaf ! 

Volg zeker onze facebook pagina, instagram en website voor meer blog artikelen en nieuws.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *