fbpx

Onze eigen super honden modellen Foxy en Tiphy

juli 23, 2021

Honden, een vriend, een ziel, een genot en deel van het gezin.

Pawshoot hondenfotografie, met onze honden modellen en met een passie voor fotografie en een liefde voor honden groeiden we beetje per beetje, ,  Hiervoor werden onze eigen modellen Foxy en Tiphy meermaals ingezet en zij zijn en blijven de grote helden in ons verhaal.

D62 3010

Foxy een dwergkees, of moeten we zeggen een Jack Russel in een verkeerd hondenlijfje ? Of ze nu achter haar “broertje” Tiphy de Border Collie rent of gestaag over een hindernis springt … Zelf zwemmend in het water, niets is haar teveel, oh ja als ze in de belangstelling staat tijdens het poseren en voorbij komende wandelaars merken haar op … Dan is Foxy helemaal in haar nopjes en poseert ze nog beter !

Z62 5101

Tiphy de Border Collie, wat een expressie kan deze schat weergeven in zijn uitdrukking, je kan letterlijk en figuurlijk aflezen wat er in hem omgaat. Deze schat kan zijn zusje Foxy de Dwergkees – AKA Jack Russel niet meer missen en zal altijd zorgen dat hij een oogje in het zeil zal houden zodat haar niets overkomt.

Honden modellen Foxy en Tiphy

Doorheen het verhaal van Pawshoot hondenfotografie zal Foxy de dwergkees en Tiphy de Border Collie steeds weer een grote rol spelen, spelenderwijs proberen we nieuwe dingen uit, oefenen we verder op actiefoto’s, portretten en studiofotografie, deze twee schatten kunnen er niet genoeg van krijgen en worden al helemaal nerveus als ze ons fototoestel zien bovenkomen.

Deze mooie herinneringen blijven onze woonkamer sieren, en zorgen ervoor dat we elk leuk moment kunnen vereeuwigen !

Volg zeker onze blog die gevuld zal worden met tips en tricks, interesse om zelf als hondenfotograaf bij te leren ?

Pawshoot hondenfotografie start binnenkort met opleidingen en workshops voor de beginner tot de gevorderde fotograaf ! 

Volg zeker onze facebook pagina, instagram en website voor meer blog artikelen en nieuws.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.